ÚJ HSE víz alatti drónok (UUV)

Új, víz alatti drónszéria a HSE-től 2021-ben!

Idén a HSE amerika gyártó előrukkolt víz alatti drón szériájával, mely rendelhető az Agroway KFT-nél.

Új, víz alatti drónok a HSE-től!

Idén a HSE amerika gyártó előrukkolt víz alatti drón szériájával, mely rendelhető az Agroway KFT-nél.

Víz alatti drónok / Víz alatti pilóta nélküli Járművek (Unamnned Underwater Vehicles)

Lelkes halász vagy? Esetleg valaki, aki szereti a vizet? Akár búvárkodni, kajakozni szeretsz, akár csak a vízfelszín alatti életre kíváncsi - van néhány izgalmas hírünk! A HSE most már víz alatti drónokat is árul! Általában víz alatti pilóta nélküli járműveknek (UUV) nevezett robot tengeralattjáróknak vagy csak távvezérelt járműveknek (ROV), függetlenül attól, hogy hívják őket – nálunk itt vannak!

Ha nem víz alatti drónra vagy UUV-ra gondoltál, akkor felteheted magadnak a kérdést: „mire használná valaki ezt?” Ez egy jó kérdés ... mint ahogyan a pilóta nélküli repülőgépek forradalmasították a víz feletti életet, az UUV-k is a saját területükön. Gondolj csak bolygónk nagy tavainak, folyóinak és óceánjainak rejtelmeire és szépségére - mi lenne, ha fantasztikus 4K élő videóban láthatnál a mélybe? Képzeld el, hogy biztonságosan megfigyelheted a tengeri életet, és kalandozhatsz benne! És legyünk őszinték, nagyon jó játék, hogy megmutathatod a barátaidnak is!

Az UUV-k hasonlóan működnek, mint a drónok - propellereikkel, kameráikkal, élő videóval jellemezhetjük őket, és távolról irányíthatók. Viszont a földhöz is vannak kötve. Ezzel a hevederrel élő videót továbbítanak, és ha az UUV-vel probléma adódik, könnyedén felszínre húzható. A Víz alatti drónjaink rögzíteni is képesek az élő videofelvételeket, és elég szívósak ahhoz, hogy lépést tartsanak bármilyen szórakozással (vagy munkával), amire csak használni szeretnéd őket!

Hamarosan keresd a termékek menüpontban!