Rólunk

HSE és TTA drónok a hatékony gazdálkodás szolgálatában

A drónok néhány területen már bizonyították hasznos mivoltukat és tették egyszerűbbé az addig költségesen, csak sok kompromisszummal megoldható feladatokat. Most a mezőgazdaság résztvevőin a sor, hogy felismerjék ezen gépek előnyeit és sikerrel alkalmazzák gazdaságuk fejlesztésére.

A permetezés szükséges eleme a növénytermesztésnek, így a gyártók folyamatos fejlesztéssel próbálnak megfelelni azon igényeknek, amiket a különböző növénykultúrák és földrajzi adottságok támasztanak. Sajnos a fizikát meghazudtolni nem vagyunk képesek, így maradnak területek, amiknél kénytelenek (voltak mostanáig) a gazdák félrenézni és elfogadni az elfogadhatatlant: felázott a talaj, a legjobb permetező gépünk sem mehet rá a földre.

Többek között erre is megoldást kínálnak amerikai és kínai gyártmányú permetező drónjaink, amiket olyan területeken is hatékonyan alkalmazhatunk, ahol a bevált módszerek csődöt mondanak. Meredek szőlőültetvény vagy sűrű lombú gyümölcsös nem akadály ezeknek a gépeknek a permetszerek kijuttatásakor. A permetező drónok használata nem bonyolult, de szükséges a tanulás, melyet az Agro-Way Kft. szervezett drónos tanfolyamok keretein belül biztosít vásárlóinak, illetve az arra igényt tartó drónpilótáknak. Emellett az általunk forgalmazott gépek alkatrész- valamint szervízellátását is a legjobb minőségben és gyorsasággal igyekszünk megvalósítani ügyfeleink érdekében.

A nagyobb gépek területteljesítménye körülbelül 3-5 hektár egy felszállással, illetve egy óra alatt 4 felszállást tudunk megvalósítani, tehát a napi teljesítmény elérheti az 50-60 hektárt is.